Affektfokuseret Par- og Sexterapi er en psykoterapeutuddannelse, der kombinerer parterapi og sexologi.

Uddannelsen er ideel, hvis du gerne vil arbejde nuanceret med par og deres parforholdsproblemer.

Ønsker du at fordybe dig i det sexologiske felt, kan du overveje uddannelserne:

  • Sexologisk Counsellor
  • Specialist i klinisk sexologi

Sexologisk Counsellor

Sexologisk counselling er en uddannelse, som kvalificerer dig til at rådgive mennesker med seksuelle problemer og vejlede om seksuel sundhed.

Specialist i klinisk sexologi

Uddannelsen til specialist i klinisk sexologi bygger videre på Counsellor-uddannelsen.

Du lærer at gå dybere ind i de sexologiske problemstillinger og behandle seksuelle vanskeligheder på baggrund af forskningsbaseret viden.

Mulighed for autorisation

Begge uddannelser i sexologi opfylder NACS-kriterierne til sexologiske uddannelser (NACS står for Nordic Association of Clinical Sexology).

Dermed har du mulighed for at søge om autorisation hos NACS. En autorisation hos NACS er en anerkendelse af, at du har gennemført en uddannelse på et højt fagligt niveau, og det er et kvalitetsstempel over for klienter og patienter.

Mere om sexologuddannelser

Hvis du gerne vil arbejde med sexologi på et højt fagligt niveau, er uddannelserne som Sexologisk Counsellor og specialist i klinisk sexologi et godt udgangspunkt.

Det er psykolog Inger Bugge, som er leder af Parterapeutisk Institut, som står bag uddannelserne. Information omkring dem er samlet på hjemmesiden Sexologiuddannelse.dk v/psykolog Inger Bugge.

Du er også velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål.


Kontakt os