Har du spørgsmål til psykoterapeutuddannelsen Affektfokuseret Par- og Sexterapi? 

Så kontakt Parterapeutisk Institut.

Du er velkommen til at bruge nedenstående kontaktformular. Du kan også kontakte os alle  hverdage mellem kl. 8 og 16 på tlf. nr. (+45) 42 44 47 58 eller via mail på info@parterapeutisk-institut.dk.

  Sådan finder du Parterapeutisk Institut

  Vores adresse er:

  Parterapeutisk Institut

  Langes Gård 14

  4200 Slagelse

  Hvad er Affektfokuseret Par- og Sexterapi?

  Affektfokuseret Par- og Sexterapi er en 4-årig psykoterapeutuddannelse, som er tilrettelagt, så du kan studere sideløbende med dit daglige arbejde. 

  Uddannelsen kombinerer parterapi og sexologi, og du opnår viden, færdigheder og kompetencer til at behandle både par og enkeltindivider og hjælpe dem med deres vanskeligheder af både psykologisk, relationel og sexologisk karakter. 

  Du kan læse mere om psykoterapeutuddannelsen Affektfokuseret Par- og Sexterapi her: Affektfokuseret Par- og Sexterapi – unik psykoterapeutuddannelse med kombination og parterapi og sexologi

  –  og du er også velkommen til at bestille vores brochure:

  Affektfokuseret behandling

  På psykoterapeutuddannelsen Affektfokuseret Par- og Sexterapi bliver du undervist i den affektfokuserede behandlingsmetode. 

  Den affektfokuserede behandlingsmetode tager udgangspunkt i, at psykologiske, relationelle og sexologiske vanskeligheder skyldes konfliktfyldte og undertrykte/fortrængte følelser. 

  Det skaber angst og forsvarsmekanismer, hvilket kan give klienterne problemer med både sig selv og i forholdet til andre.

  I terapien arbejder klienter og terapeut sammen om at identificere forsvarsmekanismerne og regulere angsten. På den måde bliver det muligt at bearbejde de konfliktfyldte følelser, der ligger bagved.

  Ved at få adgang til følelserne øges chancen for, at klienternes problemer kan løses.

  Udvikling af sexologien

  Indehaver af Parterapeutisk Institut, cand. psych., psykoterapeut og specialist i klinisk sexologi (NACS) Inger Bugge har i egen praksis oplevet, hvor fordelagtigt det er at besidde viden, færdigheder og kompetencer inden for både psykoterapi og sexologi.

  Det undrede hende, at der ikke fandtes en uddannelse, der kombinerede de to faglige felter. Derfor etablerede hun Parterapeutisk Institut for at kunne udbyde psykoterapeutuddannelsen Affektfokuseret Par- og Sexterapi. 

  Det har siden ført til etableringen af endnu et institut, Sexologisk Institut, der har til formål at udvikle og øge kendskabet til den affektfokuserede metode. 

  Sexologisk Institut samler forskning, uddannelse, supervision og behandling ét sted, og det er derfor også her, administrationen af psykoterapeutuddannelsen Affektfokuseret Par- og Sexterapi foregår.

  Når du søger om optagelse på uddannelsen, sker det derfor via Sexologisk Institut.

  Find mere information på instituttets hjemmeside: Sexologisk Institut https://sexologiskinstitut.dk