Erfarne undervisere og gæsteforelæsere

På psykoterapeutuddannelsen Affektfokuseret Par- og Sexterapi bliver du undervist af anerkendte forskere og praktikereSom studerende på psykoterapeutuddannelsen Affektfokuseret Par- og Sexterapi bliver du undervist af forskere og praktikere, der alle har stor erfaring inden for deres faglige felt.

Du vil både møde faste undervisere, der varetager undervisningen inden for et bestemt område, fx ISTDP, og gæsteforelæsere, som bl.a. vil varetage formidlingen om emner inden for klinisk sexologi.

Underviserne og gæsteforelæserne kommer fra hele Norden, og som studerende på psykoterapeutuddannelsen Affektfokuseret Par- og Sexterapi kan du derfor forvente at blive undervist på både dansk, norsk, svensk og engelsk.

Cand psych., psykoterapeut og specialist i klinisk sexologi Inger Bugge

Inger Bugge er autoriseret cand. psych. med autorisation og specialist i klinisk sexologi (NACS) samt EFS & ESSM certificeret som Psycho-Sexologist (ECPS). Hun har egen praksis i Sorø og har i mange år arbejdet med parterapi, klinisk sexologi og supervision.

Derudover har hun erfaring med konfliktløsning og psykologiske problemer som fx angst og depression samt selvmordsforebyggelse, spiseforstyrrelser og selvskade.

Udover at være en af de faste undervisere på psykoterapiuddannelsen Affektfokuseret Par- og Sexterapi, er Inger Bugge også studieleder på Parterapeutisk Institut.

Legitimeret psykolog og psykoterapeut Lennart Lindgren

Lennart Lindgren er legitimeret psykolog, psykoterapeut og parterapeut og har arbejdet med parterapi i 30 år.

På basis af sin mangeårige erfaring med parterapi har han udviklet en teori om parrelationers udviklingsprocesser, som han vil indføre de studerende på Parterapeutisk Instituts psykoterapeutuddannelse i. Han er desuden forfatter til bogen “Konsten att hålla ihop”, som handler om, hvordan man genfinder gnisten i sit parforhold.

Psykiatri, familierådgivning, kriseterapi og supervision er også områder, som Lennart Lindgren har arbejdet med. På Parterapeutisk Instiut er han uddannelsesleder og er desuden en af de faste undervisere.

Cand. psychol. Allan E. Larsen

Allan E. Larsen er cand. psychol., autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi og supervision. Desuden er han uddannet i intensiv dynamisk korttidsterapi (ISTDP).

Allan E. Larsen har stor erfaring med samtaleterapi for både børn og voksne. Han har også erfaring med vejledning af forældre og fagfolk, som har med børn og unge at gøre. Derudover arbejder han med supervision og undervisning af psykologer, læger og psykoterapeuter.

På Parterapeutisk Institut er Allan E. Larsen faglig konsulent inden for det psykoterapeutiske område, hvor han bl.a. vil varetage de studerendes sessioner med egenterapi, undervise i metode og teori, forestå den praktiske træning samt deltage i arbejdet med kvalitetssikring af uddannelsen og udvælgelsen af relevant litteratur.

Sexolog og psykiater Bartosz Grabski

Bartosz Grabski er sexolog og psykiater ved Medical College, Jagiellonian University i Krakow, Polen.

Han har mange års erfaring som psykoterapeut og er en anerkendt underviser i psykiatri og sexologi i både ind- og udland.

Desuden er han forfatter og medforfatter til en lang række af videnskabelige udgivelser om bl.a. psykopatologi, psykoedukation og depression, bipolar lidelse, m.m.

På Parterapeutisk Institut er Bartosz Grabski en af de faste undervisere/forelæsere.

Gæsteforelæsere – anerkendte forskere og praktikere

Parterapeutisk Institut har en række eksterne undervisere tilknyttet, som primært vil forestå forelæsningerne i Danmark. De er alle anerkendte fagpersoner, som er specialister i hvert deres område inden for seksualitet og parforhold.

Som studerende på psykoterapeutuddannelsen Affektfokuseret Par- og Sexterapi vil du bl.a. kunne møde cand. psych. og professor ved Aalborg Universitet Bo Møhl og dr. art. og specialist i klinisk sexologi ved NACS Knut Hermstad.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om underviserne, undervisningen eller andet om psykoterapeutuddannelsen Affektfokuseret Par- og Sexterapi, er du velkommen til at sende os en mail på info@parterapeutisk-institut.dk – så kontakter vi dig hurtigst muligt.