Søg om optagelse på Affektfokuseret Par- og Sexterapi

Søg om optagelse på Affektfokuseret Par- og Sexterapi - unik psykoterapeutuddannelse med kombination af parterapi og sexologiDu søger om optagelse på psykoterapeutuddannelsen Affektfokuseret Par- og Sexterapi ved at udfylde nedenstående ansøgningsskema og vedhæfte CV og dokumentation for uddannelse og/eller kurser:

Næste hold på psykoterapeutuddannelsen Affektfokuseret Par- og Sexterapi starter i oktober 2017 med et internatophold i Portugal fra d. 2. oktober til den 6. oktober. Forinden vil der være en introduktionsdag i Sorø, hvor også den første forelæsning vil finde sted.

Vær opmærksom på, at du ved optagelse skal give tilsagn om, at du er indstillet på at gennemføre hele uddannelsen på de fire år, da indholdet og det høje faglige niveau medfører, at det ikke er muligt blot at læse et enkelt år ad gangen.

Hvis du har problemer med at udfylde skemaet eller sende det, så send os en mail på info@parterapeutisk-institut.dk.

Jeg vil gerne søge om optagelse på psykoterapeutuddannelsen Affektfokuseret Par- og Sexterapi:


Hvorfor vælge psykoterapeutuddannelsen Affektfokuseret Par- og Sexterapi?

Med psykoterapeutuddannelsen Affektfokuseret Par- og Sexterapi har du kompetencer og færdigheder til at arbejde med par og enkeltindivider og med alle parforholdets aspekter – også det seksuelle.

Du har desuden mulighed for at søge om autorisation som specialist i klinisk sexologi.

Affektfokuseret Par- og Sexterapi er en 4-årig deltidsuddannelse, som er tilrettelagt sådan, at du kan have et fuldtidsjob ved siden af studiet. Undervisningen er baseret på forskningsbaseret viden, og den er godkendt efter de danske kvalitetskriterier for psykoterapeutuddannelser.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til psykoterapeutuddannelsen Affektfokuseret Par- og Sexterapi, er du selvfølgelig velkommen til at sende os en mail på info@parterapeutisk-institut.dk, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.