Affektfokuseret Par- og Sexterapi – det koster det

Psykoterapeutuddannelsen Affektfokuseret Par- og Sexterapi har holdstart til september 2017På psykoterapeutuddannelsen Affektfokuseret Par- og Sexterapi bliver du undervist i både parterapi og klinisk sexologi, og anerkendte forskere og praktikere afholder forelæsninger om emner relateret til disse emner.

Derudover modtager du supervision, arbejder med egen personlige udvikling og træner dine praktiske færdigheder – bl.a. i ISTDP – ved hjælp at to professionelle skuespillere, der agerer klienter for dig og dine medstuderende.

Med psykoterapeutuddannelsen Affektfokuseret Par- og Sexterapi som baggrund opnår du dermed et solidt fundament til at arbejde med par, parforholdsproblemer og sexologi.

Pris for uddannelsen

Uddannelsen koster i alt 178.000,- kr. (2017-pris). Inkluderet i prisen er:

  • To årlige internatkurser i Portugal
  • Forelæsninger i Danmark
  • Supervision, egenterapi og færdighedstræning

Betaling for uddannelsen kan ske i årlige rater på 44.500,- kr.

Vær opmærksom på, at du derudover selv skal sørge for indkøb af den nødvendige litteratur og flybillet til Portugal. En flybillet til Lissabon tur/retur koster omkring 2.500,-kr.

Bruttolønsordningen - en mulig måde at finansiere uddannelsen på
Én måde at finansiere uddannelsen på er at gøre brug af bruttolønsordningen. Det vil sige, at din arbejdsgiver trækker uddannelsens pris fra din løn, før der bliver trukket skat. Det giver selvfølgelig en lønnedgang – til gengæld opnår du en skattebesparelse.

Læs mere på SKATs hjemmeside: SKAT om bruttolønsordning

Vil du vide mere?

Vil du gerne vide mere om psykoterapeutuddannelsen Affektfokuseret Par- og Sexterapi? Send os en mail på info@parterapeutisk-institut.dk, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.