Når angsten bliver styrende for dit liv

Når angsten bliver styrende for dit liv

I ISTDP er angst og forsvarsmekanismer centrale begreber. Angst kan være udtryk for konfliktfyldte følelser, som man fortrænger, fordi de er for smertefulde og indebærer risiko for brud med mennesker, man er afhængig af. Derfor forsøger man at undgå dem og angsten ved hjælp af forsvarsmekanismer. Men dette kan medføre store konsekvenser for livskvaliteten.

Hvad er ISTDP?

Hvad er ISTDP?

På psykoterapeutuddannelsen Affektfokuseret Par- og Sexterapi bliver du undervist i ISTDP. Det står for Intensive Short-Term Dynamic Psychotherapy. Det er en metode, som tager udgangspunkt i, at psykiske lidelser og symptomer og problematiske relationer skyldes fortrængte og konfliktfyldte følelser. Derfor er det afgørende, at klienten får adgang til dem for at få det bedre.

Traumer, ISTDP og parterapi

Traumer, ISTDP og parterapi

Traumer, bearbejdning af sorg, ISTDP og parterapi – det var nogle af de temaer, der var på dagsordenen for de studerende, da de indledte deres 4. modul på psykoterapeutuddannelsen Affektfokuseret Par- og Sexterapi. Undervisningen var samlet på et 5-dages ophold i Sesimbra, ca. 40 km fra Lissabon, og udover teori bød dagene også på færdighedstræning med professionelle skuespillere.

Efteruddannelse i parterapi og sexologi

Efteruddannelse i parterapi og sexologi

Har du lyst til at gå nye veje arbejdsmæssigt eller har behov for at blive opdateret på dit nuværende fagområde, er en psykoterapeutuddannelse i Affektfokuseret Par- og Sexterapi eller Sexologisk rådgivning efteruddannelsesmuligheder, som vil styrke din faglige ballast og øge dine kompetencer.

Næste holdstart på Sexologisk rådgivning er 4. april 2017 med ansøgningsfrist 1. marts.